Workshop video coaching: onderzoek en praktijk

In oktober wordt de workshop Video coaching: onderzoek en praktijk georganiseerd speciaal voor video coaches werkzaam in het voortgezet onderwijs. De workshop wordt georganiseerd door Sara van der Linden in het kader van het onderzoek van de Universiteit Twente naar het ontwerp van video coaching om de professionele ontwikkeling van startende leraren te ondersteunen.

Tijdens de workshop zullen video coaches meer inzicht krijgen in de literatuur over video coaching en de wijze waarop ze deze inzichten kunnen toepassen in de eigen praktijk. Ook zullen video coaches de gelegenheid hebben om te reflecteren op de eigen praktijk en om informatie te delen met andere video coaches over de praktijk.

Daarnaast willen we tijdens de workshop middels verschillende activiteiten onderzoeken hoe de huidige video coaching praktijk (voor starters) eruitziet en waar de prioriteiten liggen vanuit het onderwijs. Deze informatie zal ons helpen om binnen het onderzoek oplossingen te ontwerpen die aansluiten bij de praktijk.

De workshop zal ongeveer 3 uur duren en er kunnen maximaal 8 video coaches uit het voortgezet onderwijs deelnemen per workshop.

Op de volgende data wordt de workshop aangeboden bij de Universiteit Twente:

  • Donderdag 11 oktober 2018 van 15:00 – 18:00 uur.
  • Maandag 15 oktober 2018 van 15:00 – 18:00 uur.
  • Maandag 29 oktober 2018 van 15:00 – 18:00 uur.

Video coaches kunnen zich aanmelden door een email te sturen naar s.vanderlinden-1@utwente.nl. Daarbij graag de voorkeursdatum voor deelname vermelden. Na aanmelding ontvangen deelnemers meer informatie over de workshop en het onderzoek.

Hopelijk tot ziens bij de workshop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s